Go Back   RCCrawler Forums > RCCrawler Brand Specific Tech > Axial AX-10 Scorpion
Loading

Notices

Thread: DNA dig help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-08-2011, 08:31 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Aug 2010
Location: Gray
Posts: 34
Exclamation DNA dig help

I bought a DNA dig for my ax10 and got it installed. I am using the stock servo from my ax10 to move the dig. the dig will move fine when the motor is running or the front wheels are turning. but when i try to drive and steer and run the dig the dig servo goes crazy like it has a mind of its own and it wont let me do anything else. any help at all would be great.
axial11 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-08-2011, 09:30 PM   #2
RCC Addict
 
abadk9420's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Sacramento
Posts: 1,210
Default

Are you running a Castle Creation BEC, sounds like you don't have enough constant voltage going to all of your electronics and the receiver is wigging out, I run a Hitec 7955 steering sevo, and 645mg dig servo for DNA dig using a CC BEC with no problems at all. Just an idea, could be something else though.
abadk9420 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2011, 07:01 AM   #3
Newbie
 
Join Date: Aug 2010
Location: Gray
Posts: 34
Default

No i dont have a bec but it sounds like i need one.
axial11 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2011, 07:11 AM   #4
Quarry Creeper
 
Join Date: Jul 2009
Location: West GA, USA
Posts: 280
Default

Stock ESC? Sounds like you need a BEC.
92PathSE is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2011, 10:31 AM   #5
Keep it real
 
Join Date: Jun 2006
Location: Yakima,WA
Posts: 6,504
Default

Quote:
Originally Posted by abadk9420 View Post
Are you running a Castle Creation BEC, sounds like you don't have enough constant voltage going to all of your electronics and the receiver is wigging out, I run a Hitec 7955 steering sevo, and 645mg dig servo for DNA dig using a CC BEC with no problems at all. Just an idea, could be something else though.
Quote:
Originally Posted by axial11 View Post
No i dont have a bec but it sounds like i need one.
Quote:
Originally Posted by 92PathSE View Post
Stock ESC? Sounds like you need a BEC.
This is your issue for sure.
Tanis is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 03:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright 2004-2014 RCCrawler.com