Go Back   RCCrawler Forums > RCCrawler Brand Specific Tech > Heritage Crawlers > Axial AX10 2nd-gen
Loading

Notices

Thread: Ridgecrest Problem

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-10-2013, 03:40 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Mar 2013
Location: Peru
Posts: 13
Exclamation Ridgecrest Problem

I have a stock ridgecrest with only about an hour on it. I have lost the front wheel drive. I don't know what to start with to try an fix it.
cwoods333 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 03-10-2013, 06:58 PM   #2
Quarry Creeper
 
Join Date: Aug 2009
Location: BC, Canada
Posts: 264
Default Re: Ridgecrest Problem

The trans needs to come out and apart. Right out of the box most RTR rigs need to have all screws checked...........

In the trans, the two output shafts are attached to the big gear. These screws are known to be loose or come loose......they can back out far enough to separate one or the other output causing 2wd.

Buy new M3 screws to replace all of the coarse screws and all headaches should go away for you.

Have fun.
trevinator is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
broken, problems, ridgecrest



Ridgecrest Problem - Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
well i think i want a ridgecrest... SuperMotoGuy712 Newbie General 3 10-09-2012 09:57 PM
Problem with Tekin RS system in my LCC, will a BEC fix my problem? rcboy514 Electronics 3 01-12-2012 05:55 PM
Little bit of a problem, Possibly big problem... C_Money Electronics 11 03-08-2010 05:49 PM
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 01:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright 2004-2014 RCCrawler.com