Go Back   RCCrawler Forums > Scale Rigs Brand Specific Tech > Axial Wraith
Loading

Notices

Thread: trans issues

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-11-2012, 10:52 PM   #1
RCC Addict
 
Join Date: Nov 2010
Location: nashville
Posts: 1,445
Default trans issues

im having some issues with my wraith running a 21t 550 titan motor 20/80 gearing, my motor smokes after 10 minutes, so i removed driveshafts, the axles spin freely but the trans seems like its in a bind, removed motor and took apart trans, no chipped teeth everything is freshly greased(only have mayb e 20minutes on it), no locked bearing but it seems that the larger gear inside jsut doesnt spin freely, any help would be great
King James is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-12-2012, 04:42 PM   #2
Newbie
 
Join Date: Jan 2012
Location: Kamloops
Posts: 48
Default Re: trans issues

Check and make sure the 4 2mm screws holding that gear to the output shafts are tight. Mine were loose in one battery pack and were rubbing on the tranny case
BikingViking is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2012, 06:07 PM   #3
RCC Addict
 
Join Date: Nov 2010
Location: nashville
Posts: 1,445
Default Re: trans issues

I'll check that out
King James is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 04:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright 2004-2014 RCCrawler.com