Go Back   RCCrawler Forums > Scale Rigs Brand Specific Tech > Axial Wraith
Loading

Notices

Thread: 2 speed trans with dig ?

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-19-2019, 05:49 AM   #1
Newbie
 
Join Date: Feb 2019
Location: usa
Posts: 4
Default 2 speed trans with dig ?

Has anyone done a 2 speed trans with dig? i know rc4wd made the r2 trans but cant find it anywhere.

Sent from my SM-G892A using Tapatalk
rreuter16 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-19-2019, 10:29 PM   #2
RCC Addict
 
altd896's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Forrestfield, Western Australia
Posts: 1,039
Default Re: 2 speed trans with dig ?

Only 2 speed with dig out there is to transplant one from a GMade GOM,
others are 2 speed OR dig

I'd have (in fact do have) dig over 2 speed any day, never ever yet wanted 2 speed but wanted the dig after driving moa rig, though I never thought I'd use it as much as I do.
altd896 is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2019, 10:34 AM   #3
Newbie
 
Join Date: Feb 2019
Location: usa
Posts: 4
Default Re: 2 speed trans with dig ?

Quote:
Originally Posted by altd896 View Post
Only 2 speed with dig out there is to transplant one from a GMade GOM,
others are 2 speed OR dig

I'd have (in fact do have) dig over 2 speed any day, never ever yet wanted 2 speed but wanted the dig after driving moa rig, though I never thought I'd use it as much as I do.
i have dig in my wraith and love it, dont care for the 2 speed but my buddy with a bomber wants to try to make both work after using my wraith lol

Sent from my SM-G892A using Tapatalk
rreuter16 is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2019, 07:32 PM   #4
Newbie
 
Join Date: Jan 2019
Location: cushing
Posts: 39
Default Re: 2 speed trans with dig ?

I'm wanting to do dig in mine as well. Just don't know how hard it will be to do. Coming from mostly MOA it was easy to do those haha.

Sent from my SAMSUNG-SM-G930A using Tapatalk
mrbuggin is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2019, 02:13 AM   #5
RCC Addict
 
altd896's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Forrestfield, Western Australia
Posts: 1,039
Default Re: 2 speed trans with dig ?

Quote:
Originally Posted by mrbuggin View Post
I'm wanting to do dig in mine as well. Just don't know how hard it will be to do. Coming from mostly MOA it was easy to do those haha.
My Wraith has the Axial Dig kit in it, easy as to fit & only takes a few minutes to set servo when using a Futaba 4PLS radio.

Nicest would be an AX/SCX10 style trans with the the Vanquish dig but thats many more $$$$
altd896 is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2019, 06:49 PM   #6
RCC Addict
 
Join Date: Oct 2012
Location: Medina
Posts: 1,499
Default Re: 2 speed trans with dig ?

Forget the 2 speed, just go with a good brushless system then add DIG.
mewalsh100 is offline   Reply With Quote
Reply



2 speed trans with dig ? - Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dig or 2-Speed trans? Wehan Axial Wraith 11 05-10-2015 09:31 PM
2 speed trans with dig. nelson92 Axial SCX-10 1 04-28-2014 07:16 PM
RC4WD two speed dig trans??? terrible Axial SCX-10 1 12-28-2009 07:40 PM
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 02:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright 2004-2014 RCCrawler.com