Go Back   RCCrawler Forums > Miscellaneous > Comments, Suggestions, and Help
Loading

Notices


Thread: picture sizes

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-09-2011, 10:55 AM   #1
SCALE PERFORMANCE PARTS
 
Locked Up's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Manor
Posts: 3,448
Default picture sizes

When I go to attach a picture the size is set to 800x1200. Which is fine for portraits ... but if I try to upload a landscape size that limits it to 800 wide...

Any chance we can get that changed to just 1200x1200?


thanks!
Locked Up is online now   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 03-09-2011, 01:42 PM   #2
RIP Buster & Sway
 
badger's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Norcal
Posts: 11,405
Default

Quote:
Originally Posted by Locked Up View Post
When I go to attach a picture the size is set to 800x1200. Which is fine for portraits ... but if I try to upload a landscape size that limits it to 800 wide...

Any chance we can get that changed to just 1200x1200?


thanks!
Anything larger then 800px wide messes with the forums look.
badger is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2011, 02:54 PM   #3
SCALE PERFORMANCE PARTS
 
Locked Up's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Manor
Posts: 3,448
Default

Ahhhhh .... Is the width set? I thought it was fluid.


What about thumb nailing stuff down then allowing something larger? Even 1024 would be better....

Just a thought.


thanks
Locked Up is online now   Reply With Quote
Old 03-09-2011, 11:01 PM   #4
I'm a stupid C U N T!
 
Join Date: Jun 2005
Location: In the Garage!
Posts: 4,313
Default

Quote:
Originally Posted by Locked Up View Post
Ahhhhh .... Is the width set? I thought it was fluid.


What about thumb nailing stuff down then allowing something larger? Even 1024 would be better....

Just a thought.


thanks
does RCC auto scale pictures down to the minimum width? If not is there a way to do that?


I never got into the habit of uploading pictures to RCC I could never get them reduced in size and not lose resolution. I wish I had because I have a butt load of pics linked from photobucket. I really don't want to go back and relink them all also is there a way to make it so you can break up the order they appear in? I remember one of the few times I tried having my pics stored there was no way to have a pic, then caption then another pic..... has that changed?
slobin3d is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2011, 03:23 PM   #5
10 Year Club!
 
Harley's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Sending illegals home one Hayabusa at a time.
Posts: 22,045
Default

Quote:
Originally Posted by slobin3d View Post
also is there a way to make it so you can break up the order they appear in? I remember one of the few times I tried having my pics stored there was no way to have a pic, then caption then another pic..... has that changed?
After you upload you just go to the drop down and place them. Pretty sure it's always been that way.
Harley is online now   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 09:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright 2004-2014 RCCrawler.com