Go Back   RCCrawler Forums > Miscellaneous > Comments, Suggestions, and Help
Loading

Notices


Thread: Video embed not functioning in MRC forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-22-2012, 04:46 PM   #1
Arthritic
 
DickyT's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Hollywood, Flooriduh
Posts: 4,551
Default Video embed not functioning in MRC forum

DT's lil' guy

Is it disabled in the MRC subsection?


Edit: same code works here.

DickyT is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-22-2012, 04:50 PM   #2
666
MODERHATER™
 
666's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Colorado
Posts: 10,956
Default Re: Video embed not functioning in MRC forum

Wow your mini has ninja like skills yo
666 is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2012, 04:59 PM   #3
MODERATOR
 
EeePee's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: RCC OG Bar™
Posts: 16,003
Default Re: Video embed not functioning in MRC forum

Posting Rules
...
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Rules

HTML on in that forum?
EeePee is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2012, 05:09 PM   #4
Arthritic
 
DickyT's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Hollywood, Flooriduh
Posts: 4,551
Default Re: Video embed not functioning in MRC forum

Quote:
Originally Posted by EeePee View Post
Posting Rules
...
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Rules

HTML on in that forum?

Nope That would be why...




Quote:
Originally Posted by 666
Wow your mini has ninja like skills yo
It's getting there!
DickyT is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2012, 11:06 AM   #5
Scale 4WD @ Shapeways!
 
cbp27's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Colorado Springs
Posts: 761
Default Re: Video embed not functioning in MRC forum

I couldn't figure out why my video embed code wasn't working.
Why is the HTML code ON in the 1.9 section, but OFF in the 1.55 section?
cbp27 is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2012, 04:23 PM   #6
RIP Buster & Sway
 
badger's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Norcal
Posts: 11,405
Default Re: Video embed not functioning in MRC forum

I just enabled HTML on several sub forums that did not have it.
badger is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2012, 04:48 PM   #7
Scale 4WD @ Shapeways!
 
cbp27's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Colorado Springs
Posts: 761
Default Re: Video embed not functioning in MRC forum

Quote:
Originally Posted by badger View Post
I just enabled HTML on several sub forums that did not have it.
Awesome! Thanks!
cbp27 is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2012, 11:06 AM   #8
RCC Addict
 
Join Date: Jul 2009
Location: Farmington, NM
Posts: 1,028
Default Re: Video embed not functioning in MRC forum

Just figured I'd ask in here since this is about the only thread I've found thus far on the subject.

I can't get the embeding code to work from youtube or photobucket. Both just show up blank when I preview the post. Is there something I'm missing here?

Added . to show the code I'm trying to use. Trying to post in my wraith thread, all tags are on. Dunno.

Thanks!!


Youtube
<.iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/cTwODIDARUg" frameborder="0" allowfullscreen>

Photobucket
<.embed width="600" height="361" type="application/x-shockwave-flash" allowFullscreen="true" allowNetworking="all" wmode="transparent" src="http://static.photobucket.com/player.swf" flashvars="file=http%3A%2F%2Fvid220.photobucket.com%2Falbums% 2Fdd89%2Fmeffiez28%2FVIDEO0017.mp4">
meffie is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 03:04 PM   #9
RCC Addict
 
Join Date: Jul 2009
Location: Gainesville, Fl
Posts: 1,812
Default Re: Video embed not functioning in MRC forum

Is this why i can't embed video in the Bully forum?
stubs179 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 08:39 PM   #10
Arthritic
 
DickyT's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Hollywood, Flooriduh
Posts: 4,551
Default Re: Video embed not functioning in MRC forum

Quote:
Originally Posted by stubs179 View Post
Is this why i can't embed video in the Bully forum?
Yeah, HTML is off in that section
DickyT is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 11:21 PM   #11
RIP Buster & Sway
 
badger's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Norcal
Posts: 11,405
Default Re: Video embed not functioning in MRC forum

Quote:
Originally Posted by stubs179 View Post
Is this why i can't embed video in the Bully forum?
Quote:
Originally Posted by DickyT View Post
Yeah, HTML is off in that section
Fixed.
badger is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 05:46 AM   #12
Hope to go trailin' soon
 
stolps's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Sheboygan
Posts: 326
Default Re: Video embed not functioning in MRC forum

It is turned off in the Wheely King and the Wisconsin forums as well.
stolps is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 06:15 PM   #13
Arthritic
 
DickyT's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Hollywood, Flooriduh
Posts: 4,551
Default Re: Video embed not functioning in MRC forum

Quote:
Originally Posted by badger View Post
Fixed.

Thank you
DickyT is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 10:15 PM   #14
RCC Addict
 
Join Date: Jul 2009
Location: Gainesville, Fl
Posts: 1,812
Default Re: Video embed not functioning in MRC forum

Quote:
Originally Posted by badger View Post
Fixed.
Thank you
stubs179 is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2012, 07:03 PM   #15
Quarry Creeper
 
Join Date: Apr 2010
Location: The basement of the science building.
Posts: 267
Default Re: Video embed not functioning in MRC forum

I've not been able to embed video anywhere even if the tabs are all on. Have I been spanked for something unknown to me? Most recent attempt was in Chit Chat tonight...

Last edited by Knarly Nerd; 02-13-2012 at 07:14 PM.
Knarly Nerd is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2012, 04:21 PM   #16
Rock Crawler
 
Join Date: Jan 2008
Location: Calgary Crawlers, Alberta, Canada
Posts: 623
Default Re: Video embed not functioning in MRC forum

Quote:
Originally Posted by meffie View Post
Just figured I'd ask in here since this is about the only thread I've found thus far on the subject.

I can't get the embeding code to work from youtube or photobucket. Both just show up blank when I preview the post. Is there something I'm missing here?

Added . to show the code I'm trying to use. Trying to post in my wraith thread, all tags are on. Dunno.

Thanks!!


Youtube
<.iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/cTwODIDARUg" frameborder="0" allowfullscreen>

Photobucket
<.embed width="600" height="361" type="application/x-shockwave-flash" allowFullscreen="true" allowNetworking="all" wmode="transparent" src="http://static.photobucket.com/player.swf" flashvars="file=http%3A%2F%2Fvid220.photobucket.com%2Falbums% 2Fdd89%2Fmeffiez28%2FVIDEO0017.mp4">
You need to use the old embed code, RCC doesn't accept the new code for some reason.

See here for more details
AdverseCity is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2012, 11:57 AM   #17
Newbie
 
Join Date: Jan 2006
Location: Oklahoma
Posts: 47
Default Re: Video embed not functioning in MRC forum

HTML is also off in the Losi comp crawler thread. Cant embed vids.
Branman444 is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2012, 06:27 PM   #18
Rock Stacker
 
Join Date: Dec 2011
Location: Marietta, GA
Posts: 60
Default Re: Video embed not functioning in MRC forum

Possible to get Youtube embedding enabled in the Georgia forum?
FauxMako is offline   Reply With Quote
Reply


Video embed not functioning in MRC forum - Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
embed video try prusik333 Testing 1 2 3 2 10-26-2011 11:53 PM
Video MRC H2 Hummer SMC Shorter video Savage00 Losi Micro-Rock Crawler 0 05-10-2011 03:03 PM
Embed Youtube video SRQmini Comments, Suggestions, and Help 2 04-18-2010 12:46 PM
scale video forum (thanks!) please move a thread pantablo Comments, Suggestions, and Help 2 02-18-2009 10:24 AM
Functioning Light Bar?? Desert Rc 1.9 Scale Rigs 5 01-25-2009 04:47 PM
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 03:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright 2004-2014 RCCrawler.com