Go Back   RCCrawler Forums > RCCrawler Brand Specific Tech > Heritage Crawlers > Duratrax Cliff Climber
Loading

Notices

Thread: ESC problems?

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-23-2009, 02:49 PM   #1
Rock Stacker
 
Join Date: May 2009
Location: Chester VA
Posts: 88
Default ESC problems?

I was driving my cc and it stopped working. All the lights were on and looked to be fine but when I gave it some throttle, nothing happened. I thought it may have been my batteries so I charged them up and the problem is still happening. When I give it throttle I have no foward but reverse works fine until a little tension then it stops working. If I switch the motor plugs from front to back I get foward motion but no reverse....any help?? Thanks in advance!
09xD is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 07-23-2009, 07:08 PM   #2
Pebble Pounder
 
Join Date: Sep 2008
Location: asheville
Posts: 121
Default

I was having some problems sort of like what you are explainig when i first got mine but found if i turn on my radio before plugging in the batterys it will work fine. If all elts fails and you have another radio you should try it, i have here of these type of problems being fixed with a new radio. Hope this is the same case with you, we can't lose any duratrax owners no one outside of the cliff climber section can see the fun in these cheap rtrs.
nuke24 is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2009, 07:15 PM   #3
Pebble Pounder
 
Join Date: Sep 2008
Location: asheville
Posts: 121
Default

Sorry i forgot to add, you should also try unplugging and replugging in your batterys while your radio is on if it.
nuke24 is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2009, 07:21 PM   #4
Rock Stacker
 
Join Date: May 2009
Location: Chester VA
Posts: 88
Default

I will try that....I called the warranty number and they said some transistor in the esc or something like that is bad. They can replace it for free but only if bought through a hobby store that is a great planes dealer...and I got mine on ebay by a private seller. I guess this means maybe time to upgrade? haha
09xD is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2009, 12:45 PM   #5
Pebble Pounder
 
Join Date: Sep 2008
Location: asheville
Posts: 121
Default

Yeah i know how that feels, to bad they can't replace it for you. Yeah if i was you i would think about upgrading esc's, the stock one is around $75 i think and there are much better esc's out there for less. If you search around on the form you can see the esc's that work for other people.
nuke24
nuke24 is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2009, 08:06 PM   #6
Quarry Creeper
 
Join Date: Mar 2009
Location: Colorado springs
Posts: 209
Default

cant see a reason not to upgrade now considering its busted
dblrnut is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 04:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright 2004-2014 RCCrawler.com