Go Back   RCCrawler Forums > RCCrawler General Tech > Electronics
Loading

Notices

Thread: Help with a TQ3

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-13-2009, 09:32 AM   #1
RCC Addict
 
Join Date: Jul 2009
Location: Reno, Nv
Posts: 1,964
Default Help with a TQ3

Do i need 2k pots or can i use the 1k pots from Radio Shack? I am not sure of the difference. I found a thread here where i guy used the 1k pots but others say you need 2k pots.

Also, i there a way that i can run the stock red switch for front dig(That is the common one used where the back tires are locked and the front truns.....right?) and then have a 3 position switch for everything?
stubs179 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-13-2009, 09:34 AM   #2
RCC Addict
 
Join Date: Oct 2008
Location: Plainfield, IL.
Posts: 1,297
Default

I used 2k ohm pots on the one i did a while back..
InFlames is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2009, 11:18 AM   #3
Rock Crawler
 
Join Date: Feb 2008
Location: UK
Posts: 818
Default

People use 2K pots because they are easy to find. 1K pots will work for most mods.

You could wire the red switch in parallel with the 3-position - just make sure you don't turn both switches on together. Not a problem if they are both set the same way, but could be a problem if they are set opposite ways with the pots turned down to zero.
clockworks is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 12:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright 2004-2014 RCCrawler.com