Go Back   RCCrawler Forums > RCCrawler General Tech > Electronics
Loading

Notices

Thread: My Esc problems.. I think

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-08-2011, 09:27 AM   #1
Newbie
 
Join Date: Jul 2011
Location: CC
Posts: 45
Question My Esc problems.. I think

I have a SCX10 TR all stock with the Ae-2 esc. I thought the motor was going bad because after a normal run it was cutting out like it was freezing up but after playing with the battery wires I noticed that would cause it to turn off then back on (bad ground somewhere I though). I took off my balloons and played with the esc wires that connect to the motor, got it to start working (but still stopping up like it had a bad ground somewhere), and now its done. Servo works fine, receiver was ballooned seperatly so it should be fine. Motor spins fine when it works. Anyone have any ideas, or just confirm its the esc for me sort of a beginner thanks.
GnarKill is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
beginner, electronics, esc, help me, scx10



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 08:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright 2004-2014 RCCrawler.com