Go Back   RCCrawler Forums > RCCrawler Brand Specific Tech > Superclass Crawlers > Tamiya Txt-1 and Juggernaut
Loading

Notices

Thread: t maxx shocks mounted in stock position?

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-23-2004, 07:02 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Feb 2004
Location: chicago
Posts: 34
Default t maxx shocks mounted in stock position?

I thru some stock t maxx shocks on my txt, just cause i read that the stock ones were junk. How do you get the top of the shock to mount? That brass tube doesnt really fit nicely, i mean it works, but its sloppy.
bigdangerous is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-23-2004, 08:10 PM   #2
I wanna be Dave
 
Join Date: Jun 2004
Location: San Jose
Posts: 5,204
Default Re: t maxx shocks mounted in stock position?

I use associated shock bushings
rckjeep is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 04:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright 2004-2014 RCCrawler.com