Go Back   RCCrawler Forums > RCCrawler Brand Specific Tech > Heritage Crawlers > XTM Crawler
Loading

Notices

Thread: Our X-Crawler

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-28-2009, 09:19 PM   #41
Rock Stacker
 
Join Date: Jul 2009
Location: casper
Posts: 70
Default

ok i didnt read this whole thread but didnt they discontinue this crawler!?
RC CRAWLER is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 09-29-2009, 12:35 AM   #42
Quarry Creeper
 
Join Date: Dec 2008
Location: Hawthorne, CA
Posts: 279
Default

Quote:
Originally Posted by rc crawler View Post
ok i didnt read this whole thread but didnt they discontinue this crawler!?

nope
minisaba is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2009, 11:51 AM   #43
Rock Stacker
 
Join Date: Jul 2009
Location: casper
Posts: 70
Default

oh i read on there site that they were but ok thx!
RC CRAWLER is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2009, 06:02 PM   #44
JLF
Quarry Creeper
 
Join Date: Jan 2009
Location: Pacific Northwest
Posts: 295
Default

Great looking rig!!!

JLF is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2009, 02:34 PM   #45
Newbie
 
Join Date: Aug 2009
Location: Netherlands
Posts: 31
Unhappy X-Crawler 2 motor 1 ESC setup ?

Hi guys,

I am brand new to this RC Crawler world. I received X-Crawler kit 3 days ago and set it up with electronics mentioned above on this page. Summarized again

2 novak 55T motors
1 rooster cralwer esc
2 Airtronics servo (140oz range)
RDS 8000 FHSS radio
4600 mAh battery

Since I have 2 motors and 1 ESC, I connected 2 motors with ESC in parallel just like MEDIC showed in his vedios. (softened the connections on ESC to originally connected wire and soldered a pair of black and red wires on bottom side of originial softened connections ) I connected one pair to front and other to rear motor. Now because motors are attached in opposite directions on axels, my tyres go opposite way....... rear goes clockwise and front goes anti-clockwise :(

I know I am doing something really stupid but please point it out for me as I have no experience into this ?

Thanks a bucnh!
I am attaching some pics of my setup for you guys....

Regards,
Le0Heart


Le0Heart is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2009, 02:57 AM   #46
Newbie
 
Join Date: Aug 2009
Location: Netherlands
Posts: 31
Default Fixed

I got it to work correctly by changing the polarity of one of the motors

Thanks anyways!
Regards,
Le0Heart
Le0Heart is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2009, 04:29 AM   #47
Newbie
 
Join Date: Aug 2009
Location: Netherlands
Posts: 31
Default Updated Rig

I am going to keep my rig pics and settings and tweaks I do updated on this thread XTM X-Crawler Setup & Pics
Le0Heart is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 08:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright 2004-2014 RCCrawler.com